Idrætslinjen

På idrætslinjen arbejder vi med at sætte mål og flytte personlige grænser

Du kan meget mere end du selv tror! Har du nogensinde hørt den sætning før?
På Idrætslinjen arbejder vi lige præcis med dette. Vi forsøger hele tiden at støtte dig til at yde mere end du troede kunne. På Idrætslinjen tager vi udgangspunkt i lige præcis dig og din krop. Det er vores produkt på linjen.

Man behøver ikke være en sportsidiot eller idrætsnørd for at deltage i linjens mange forskellige aktiviteter. Vi tager udgangspunkt i lysten til at bruge og udvikle din krop og ikke mindst psyke. Vi griner rigtig meget på vores linje! Vi gør meget ud af at grine med hinanden, og aldrig ad hinanden. Der er nemlig plads til alle ved os!

Forår/sommer er vi meget ude i naturen. Her benytter vi især skolens mountainbikes til at komme rundt på. Når du er på Idrætslinjen får du nemlig din personlige mountainbike og racercykel til låns imens du er på linjen. Udover dette, laver vi en masse boldspil som daglige aktiviteter.

Når efteråret og vinteren er over os, benytter vi især skolens lækre indendørs faciliteter såsom fitnesscenteret og hallen. Her har vi klatrevæggen som er velbesøgt. Vi spiller ofte badminton, bordtennis, basketball og meget andet.

På idrætslinjen arbejder vi på at den enkelte elev lærer at være en del af en gruppe, med de forpligtigelser dette indebærer.

  Overblik over idrætslinjen

  1. Boldspil og fitness på skolen
  2. Deltage på skolens eget cykelhold (du låner en mountainbike og en racercykel af linjen)
  3. Vi arbejder med at flytte personlige grænser!
  4. Deltage i foreningsliv: Atletik, fodbold, svømning, tennis osv.
  5. Miniinstruktørkursus

  Vælg idrætslinjen hvis du kan lide at sætte mål, flytte grænser og bruge din krop